Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας στο δεύτερο γύρο

Τι έγινε στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Στον Νίκο Ανδρουλάκη ανήκει η πρωτιά του πρώτου γύρου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με τη δεύτερη θέση να καταλήγει στον Χάρη Δούκα, ύστερα από το θρίλερ που έλαβε χώρα μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων και του Παύλου Γερουλάνου. Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 301.355 ψηφοφόροι ενώ σε αυτούς προσμετρώνται και 177.000 νέα μέλη.

Δηλώσεις στελεχών

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Ευχαριστώ τους πολίτες που μας τίμησαν αλλά και τους συνυποψηφίους μου γιατί είχαμε μία προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό. 7 μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή που το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο ενωμένο, ακόμη πιο περήφανο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαμαντοπούλου: Την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική αφετηρία για μια νέα δημιουργική πορεία για το ΠΑΣΟΚ. Να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας δυνάμωσαν, τους φίλους και τους εθελοντές και όλους όσοι αυτοοργανώθηκαν.

Είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι».

Νάντια Γιαννακοπούλου: Να μπορέσουμε να γίνουμε το πλειοψηφικό ρεύμα

«Άνοιξα έναν δρόμο. Θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν. Θα δώσουμε τον αγώνα για τις θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε μαζί. Για εμένα ο μεγάλος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ», είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

Κατρίνης: Το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα και ανεπηρέαστα, σημείωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.