Εκλογές 2023: Ο Δημήτριος Κομηνός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ευρώτα

Με τον Συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΩΤΑ, του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, κ. Δήμου Βέρδου

Την κάθοδό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο Δημήτρης Κομηνός.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Είμαι ο Δημήτρης Κομηνός, κάτοικος Απιδέας, παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Τζώρτζη από τους Μολάους και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών, του Γιάννη , υπάλληλος Ε.Κ.Α.Β και του Νίκου, φοιτητή στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Μολάων και στη συνέχεια τη σχολή δημοσιογραφίας του κυρίου Καλούδη στην Αθήνα. Εργάστηκα στην εφημερίδα Έθνος και διετέλεσα ,υπό τις οδηγίες του αειμνήστου Ανδρέα Χιώτη, όπως και του καλού φίλου Βασίλη Αντωναράκου, συντάκτης στις εφημερίδες ΛΑΚΩΝΙΚΑ κ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ. Επί 24 συναπτά έτη δραστηριοποιήθηκα ως ιδιοκτήτης Κέντρων Εστίασης. Παράλληλα ασχολούμαι στο τομέα των αγοραπωλησιών .Έχω την τιμή να είμαι ο διευθυντής των επιχειρήσεων του αγαπητού κυρίου Ραπανάκη (Τυροκομική Καρδίτσας), ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον και στην περιοχή μας.

 

Αγαπητοί φίλοι,

Όσο η ζωή εξελίσσεται, θα υπάρχουν πάντα πολλά που πρέπει να γίνουν. Κι εγώ προσωπικά, ανήκω σε αυτή την γενιά και στους ανθρώπους, που μάθαμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις. Πάνω από όλα όμως, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, που δεν φοβούνται να αναμετρηθούν με τις κρίσεις της ζωής και να αναλάβουν δράση.

 

Για αυτό τον λόγο, στις 8 Οκτωβρίου 2023 όπου και θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές/ Δημοτικές Εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ευρώτα, με τον Συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΩΤΑ, του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, κ. Δήμου Βέρδου.

 

Με μοναδικό όραμα τον αγαπημένο μας τόπο, σας καλώ να με στηρίξετε. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική. Έτσι μόνο μπορεί να είναι κοινό πεδίο αναζήτησης, συμπόρευσης και συνεργασίας. Όλοι εμείς που μένουμε σε αυτή την ευλογημένη γωνιά της Λακωνικής γης, μπορούμε μαζί να συνεργαστούμε για την πρόοδο του τόπου μας.

 

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιός της.

 

Με εκτίμηση.

Δημήτριος Κομηνός