Εκδήλωση Επιμελητηρίου Λακωνίας για τον πρωτογενή τομέα στη Γαστρονομία

Ποια η συμβολή τους στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νομού;

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο πρωτογενής τομέας στη γαστρονομία και η συμβολή τους στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Grand Palace Resort and Spa, στον Μυστρά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή στο πάνελ των:

κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ)

κα Ντίνα Νικολάου, Chef μαγειρικής, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας, γαστρονομικός σύμβουλος

κ. Γεώργιος Γκουβάτσος, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Λακωνίας

κ. Βασίλειος Αθανασιάδης, Πρόεδρος Συλλόγου Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας

κ. Νίκος Μαλαπέτσας Πρόεδρος Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας

12.00 – 14.00: Εκδήλωση Γευσιγνωσίας

Η chef, κα Ντίνα Νικολάου, μαζί με chef του Grand Palace θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες κεράσματα που θα δημιουργήσουν ζωντανά και με αγνά λακωνικά προϊόντα.