Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθησαν, χθες (14.7.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -3- ημεδαπές, ηλικίας 19,20 και 28 ετών, αντίστοιχα και ανήλικη ημεδαπή, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα, διάφορα κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε η ανήλικη δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα, που έγινε την 6.7.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -4- ημεδαπών, ηλικίας από 20 έως 43 ετών, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Συνελήφθη, χθες (14.7.2024) το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 17χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθη, χθες (14.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί την 13.7.2024, αφαίρεσε από οικία, χρυσαφικά και πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.