«Διπλή στόχευση για βιώσιμη λύση στα ελβετικά δάνεια»

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου «Συσπείρωση & Δράση»: Ο αγώνας συνεχίζεται

Η Επιτροπή δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου «Συσπείρωση & Δράση» σε συνέχεια των επαφών που είχε μαζί σας, ενημερώνει ότι ακόμα δεν έχει δοθεί λύση από την κυβέρνηση για το φλέγον θέμα που έχει φέρει σε απόγνωση 70 χιλιάδες οικογένειες-αρχικές συμβάσεις.
Με το θέμα των δανείων μας εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια να είναι ΑΚΟΜΑ σε μη βιώσιμο δρόμο, και ήδη έχουν χαθεί σπίτια και οι τράπεζες – funds δεν έχουν ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ σταματήσει να λεηλατούν ακόμα πιο ξεδιάντροπα τις οικογένειες μας, αλλά και δεν δίνουν απολύτως καμία ευκαιρία τουλάχιστον ουσιαστικής βιώσιμης λύσης.
Η Επιτροπή συνεχίζοντας τις δράσεις και επαφές, στις 18 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τον κο Στουρνάρα (ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) και τον κο Χατζηδάκη (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ), με σκοπό να πραγματοποιηθούν επιτέλους συναντήσεις για άμεση δρομολόγηση ενεργειών πολιτικής-νομοθετικής λύσης, μπροστά στη λαίλαπα της αδίστακτης αισχροκέρδειας που παρόλα τα υπερκέρδη τους, δεν σταματάνε με τίποτα την καταστροφή των οικογενειών μας και του κοινωνικού ιστού. Τι έχουμε εδώ και τόσα χρόνια στα χέρια μας; -ΤΙΠΟΤΑ!

Τι έχουν ως όπλα οι τράπεζες και τα funds; – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!

Δεν ζητάμε να μην πληρώσουμε. Ζητάμε να πληρώσουμε για αυτά που δανειστήκαμε.

Ζητάμε βιώσιμη λύση που επιτυγχάνεται και με τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει, αλλά και την αξιοποίηση όλων των πεπραγμένων μέσα στη Βουλή, από όλα τα κόμματα.
Είναι ξεκάθαρο πως είναι πια θέμα πολιτικής βούλησης και μόνο η λύση βιωσιμότητας των δολίως εξ αρχής δοθέντων δανείων σε ρήτρα ελβετικού φράγκου, με γνώση των τραπεζών.
Σας ζητάμε να προβάλετε με όποιον τρόπο μπορείτε το δίκαιο αίτημα μας.
Τα μέλη της επιτροπής είναι στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!! »

Με εκτίμηση
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ «Συσπείρωση & Δράση»