Δήμος Σπάρτης | Ενημέρωση για συναντήσεις και έργα

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση

Στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης, κ. Γεωργία Δεδεδήμου, την Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυ-ξης κ. Βιργινία Κοντογεωργάκου, τον Ειδικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Ράλλη και τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη, προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτο-διοίκησης), κ. Ηλία Γιάτσιο και εν συνεχεία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Γενικό Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιάννη Σκάλκο.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση σχετικά με τις αναπτυξιακές δυ-νατότητες του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και η προώθηση των προτάσεων του Δήμου Σπάρτης και της ΔΕΥΑΣ.

Οι συναντήσεις κινήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό αλλά και αισιόδοξο, ως προς την υλοποίηση των προτάσεων, κλίμα.

Προχωρά το έργο Γορανοι – Κουμουστά 

Προς άμεση εκτέλεση προχωρά το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΕ ΓΟΡΑΝΟΥΣ – ΚΟΥΜΟΥΣΤΑ» καθώς στις 30/11/2020, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάρτης, ε-γκρίθηκαν τα πρακτικά του σχετικού, για το έργο, διαγωνισμού και ανατέθηκε η εκτέλεσή του στον πρώτο μειοδότη!