Δημήτρης Πτωχός ο εκλεκτός της ΝΔ για την Πελοπόννησο;

Αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις

Στον Δημήτρη Πτωχό φαίνεται πως καταλήγει τελικά το Μέγαρο Μαξίμου για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα λάβει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σε ανώτατο επίπεδο παρουσία και των αντιπεριφερειαρχών της Πελοποννήσου, όπου και κατέστη σαφές ότι ο εκλεκτός του κυβερνητικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος ανήκει στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και φυσικά, απολαμβάνει της αποδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για το συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες δεν αποκλείεται να λάβουν επίσημο χαρακτήρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει η στάση που θα τηρήσει ο Παναγιώτης Νίκας σε μια τέτοια περίπτωση, μιας και ο νυν περιφερειάρχης έχει ήδη ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του από την 21η Μαΐου, κάτι που επανέλαβε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Fly 89.7. Επιπλέον, αναμένεται και η απόφαση που θα λάβουν οι πέντε αντιπεριφερειάρχες, ύστερα και από την πρόσφατη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.