Διακίνηση κοκαΐνης στη Σπάρτη από 20χρονο και ανήλικο

Συλλήψεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας

Συνελήφθησαν, προχθές (6.9.2024) το βράδυ, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 20χρονος αλλοδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχαν από κοινού μικροποσότητες κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν 38χρονος αλλοδαπός και 31χρονη αλλοδαπή, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί την 6.9.2024, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν από όχημα πινακίδες κυκλοφορίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.