Αυγενάκης: «Σεβαστή η απόφαση της διαγραφής μου»

Δεν παραδίδει την έδρα

Αρνείται να παραδώσει την έδρα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Σε ανάρτησή του, ανακοινώνει την απόφασή του να παραμείνει βουλευτής Χανίων. «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων

Με βάση την καταγγελία ο κ. Αυγενάκης ταξίδευε από το αεροδρόμιο για Κρήτη, φαίνεται όμως ότι μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί εγκαίρως και να κλείσει η πτήση. «Ο εν λόγω, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό έναν από τους νομούς της Κρήτης. Με καθυστέρηση αρκετής ώρας λοιπόν βρέθηκε μπροστά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρουν, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: