Υλικά
125 γρ φαρίνα κόκκινη 2 κ γλ κακάο 125 γρ μαργαρίνη μαλακή 125 γρ ζάχαρη 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα ξύσμα από 1 πορτοκάλι 60 γρ νιφάδες σοκολάτας Τρόπος παρασκευής 1. Σε μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι με το κακάο. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να γίνουν κρέμα. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και προσθέτετε κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς. 2. Προσθέτετε το ξύσμα του πορτοκαλιού, τη σοκολάτα και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. 3. Μοιράζετε το μείγμα στα ειδικά φορμάκια για γλυκά, γεμίζοντας κατά τα 2/3 γιατί θα φουσκώσουν με το ψήσιμο. 4. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο για 10′-12′ . Αφήνετε να κρυώσουν, τα ξεφορμάρετε και τα γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.