Υλικά
1 αρνίσιο μπούτι σε μερίδες
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
1 κ γλ ρίγανη
1 ματσάκι μαϊντανό
1/2 φλ τσ χυμό λεμονιού
10-15 ντοματίνια
1 ματσάκι θυμάρι
250 γρ κεφαλοτύρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
λαδόκολλες
αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
1. Βάζετε τις μερίδες κρέατος σε λεκάνη, τις αλείφετε με λεμόνι και προσθέτετε το λάδι, τη ρίγανη το μαϊντανό χοντροκομμένο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.
2. Παίρνετε λαδόκολλες και τις κόβετε σε μέγεθος που θα χωράει κάθε μερίδα. Σε κάθε κομμάτι λαδόκολλας βάζετε μια μερίδα κρέας, λίγο θυμάρι, 2-3 ντοματίνια και ένα κομμάτι κεφαλοτύρι.
3. Κλείνετε σε πακετάκι και τυλίγετε και δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας εξωτερικά. Αλείφετε με λάδι ένα ταψί και τοποθετείτε τα πακετάκια έτσι ώστε το τυρί να βρίσκεται στο επάνω μέρος.
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στους 170ο για 2 1/2 ώρες.