Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η σύζυγός του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος από την Αρκαδία που, μετά από άγριο καυγά, σκότωσε 64χρονο άνδρα στον Αγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Αντίθετα, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 34χρονη σύζυγος του άνδρα που αφαίρεσε τη ζωή του 64χρονου.

Το ζευγάρι απολογήθηκε στον ανακριτή σήμερα το μεσημέρι, με τον συνήγορο υπεράσπισης να δηλώνει πως ο 41χρονος θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο καυγάς που εξελίχθηκε σε φόνο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή μετά από γλέντι σε βάπτιση, όπου το θύμα φέρεται να παρενοχλούσε την 34χρονη -σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια- με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μάχη σώμα με σώμα με τον σύζυγό της. Το θύμα, όπως ισχυρίστηκε το ζευγάρι, προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό τους με τη βία, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους (ηλικίας 3 ετών), για να ακολουθήσει ο τσακωμός και το μοιραίο συμβάν. Το ζευγάρι πήγε το παιδί στο σπίτι και ο 41 ετών άνδρας όταν επέστρεψε, θεώρησε, όπως υποστηρίζει, ότι ο 64χρονος παρίστανε τον νεκρό, για να καταλάβει αργότερα ότι είχε φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα έφερε ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, που διενεργείται σήμερα.