Α.Ο. Λογγάστρας: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Α.Ο. Λογγάστρας θα αγωνισθεί την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στην Α1 κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διεργασίες-συντονιστικές διαδικασίες ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις πολλαπλές υποχρεώσεις της κατηγορίας. Η Διοίκηση της ομάδος αναγνωρίζει τις πολλαπλές απαιτήσεις της κατηγορίας και θα επιτελέσει το έργο της πάντα με γνώμονα την δημιουργία ομάδας με ανθρώπινη σκέψη.
Η ομάδα θα πορευθεί την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 με προπονητή τον Κ. ΣΟΥΛΤΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑ ύστερα από μία προσωρινή παύση των καθηκόντων του την περσινή περίοδο, λόγω προσωπικών του θεμάτων.
Ο βασικός κορμός της ομάδος παραμένει συμπαγής και ήδη έχουν γίνει οι αρχικές ανανεώσεις των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
Υμέρι Βασίλειος, Μιχαλάκος Ιωάννης, Κουλός Ευάγγελος, Θερμιώτης Γεώργιος, οι νεαροί ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι Σουλτάνης Δημήτριος, Μαλτέζος Κωνσταντίνος, Λαμπρινάκος Λεωνίδας, Γεωργαντάς Ευάγγελος (στον οποίο ευχόμαστε καλή στρατιωτική θητεία ).
Επίσης στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επανέρχεται ο Κάρκουλας Αναστάσιος και αναμένονται άμεσα και νέες ανανεώσεις.
Η ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας και θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στους φετινούς στόχους της ομάδος μας.
Αναμένονται σύντομα εξελίξεις..
Τα καλύτερα έρχονται…
Α.Ο. Λογγάστρας – Ομάδα με <<ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ>>