Αλέξης Πατέλης: Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ανανεώνει τους όρκους του με τον σύζυγό του Μιχάλη

Οι δύο άνδρες θα ανανεώσουν τους όρκους τους σε δείπνο, αφού προηγουμένως αναγνωριστεί ο γάμος που τέλεσαν τον 2009 στο Λονδίνο

Γαμήλιο πάρτι με αναγνώριση του γάμου του στο Λονδίνο το 2009 και ανανέωση όρκων με τον σύζυγό του, Μιχάλη, αναμένεται να κάνει τον Οκτώβριο ο Αλέξης Πατέλης.

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, σύμφωνα με τη στήλη big mouth στο powergame, στις 19 Οκτωβρίου αναμένεται να γιορτάσει με φίλους την ευχάριστη στιγμή και τα 20 χρόνια της σχέσης τους με τον Μιχάλη.

Οι δύο άνδρες θα ανανεώσουν τους όρκους τους σε δείπνο, αφού προηγουμένως αναγνωριστεί ο γάμος που τέλεσαν τον 2009 στο Λονδίνο, μετά την ισχύ και στη χώρα μας από τον περασμένο Φεβρουάριο του νόμου για την ισότητα στο γάμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζεύγος Πατέλη, αντί δώρων, θα ζητήσει από τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Για τον σύντροφό του, Μιχάλη, ο Αλέξης Πατέλης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά: «Γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής και εγώ οικονομολόγος. Όμως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους και με παρεξηγούν».

Για τον γάμο τους στο Λονδίνο το 2009, ο Αλέξης Πατέλης είχε εξομολογηθεί: «Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του».

Ο Αλέξης Πατέλης είναι προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, με αρμοδιότητα να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα οικονομικής πολιτικής και να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Πηγή:iefimerida.gr