Στο επίκεντρο της παραβατικότητας Λακωνία & Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου,

για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 40 και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμες αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για το αδίκημα της κλοπής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη, σήμερα  στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για υπεξαίρεση.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε, σε καλαμιώνα πλησίον της οικίας του, φυτό κάνναβης το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεταλλικές σιδερογροθιές.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πεταλιδίου, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα αλλοδαπού, η οποία είχε γίνει την 17.5.2015 στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για απόπειρα κλοπής.