«Όλοι Μαζί Μπορούμε & στη Γνώση»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.ο. ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης, με τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας από όλη την Ελλάδα, να εκπαιδευτούν, δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Η παρούσα δράση θα χωρίζεται σε κύκλους Μαθημάτων ανά εκπαιδευτική σειρά με διαφορετικούς συμμετέχοντες ανά κύκλο εκμάθησης. Ο εκπαιδευτικός κύκλος θα είναι μηνιαίος και θα περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα, απογευματινές ώρες. Ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι ο ίδιος κάθε φορά, όπου για τη διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό μαζί με αντίστοιχους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για την εκμάθηση αυτών.

Η διδασκαλία θα γίνεται από εθελοντές – εκπαιδευτές (δημότες των εκάστοτε Δήμων) οι οποίοι θα είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών στον τομέα της Πληροφορικής, του Διαδικτύου ή των νέων τεχνολογιών και θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Τα άτομα αυτά θα στείλουν τα βιογραφικά τους και θα αξιολογηθούν από τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

Για αυτή τη δράση καλούμε άτομα που είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο τομέα της Πληροφορικής, του Διαδικτύου ή των νέων τεχνολογιών να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτηση, με το βιογραφικό τους, στο info@csii.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.