Αστυνομικό δελτίο: Τι συνέβη σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Χθες (5.5.2018) το απόγευμα, στο 206ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τρίπολης- Καλαμάτας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα (προστατευτικές μπάρες) και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 28.12.2017, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (5.5.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας και του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 17, 19, 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κτηριακές εγκαταστάσεις εργοστασίου, μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν, ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ. επιβατηγό όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθη, χθες (5.5.2018) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για απόπειρα απάτης σε βάρος του Δημοσίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (5.5.2018) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (5.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Χθες (5.5.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν κατά την εκτέλεση εργασιών με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, προσπάθησε να προβεί στην απεμπλοκή παρελκόμενου στον ελκυστήρα γεωργικού εξαρτήματος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.