Σπουδαίες επιτυχίες των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σπάρτης!

Διεξήχθη πρόσφατα στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA – Infotest, για 16η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες. Και ο φετινός Πανελλήνιος Τελικός ήταν συναρπαστικός!

Οι 100 καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint.

ο Αναστάσιος Μελάς (από το Εξεταστικό Κέντρο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης) πήρε την πρώτη θέση στο Microsoft PowerPoint και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως και τις 02 Αυγούστου 2017!

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Σπάρτη κατέκτησαν τη 2η θέση στην Ελλάδα η Ανεζίνα Καλούδη και την 3η θέση στην Ελλάδα η Μαρία Αναγνωστοπούλου στο Microsoft Word, από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης, ενώ όλοι οι σπουδαστές του κέντρου είχαν σπουδαίες θέσεις στην πρώτη δεκάδα.

Με αφορμή τις εν λόγω επιτυχίες, η επικεφαλής του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σπάρτης, κυρία Εύη Καργάκου, βρέθηκε στο στούντιο του FLY, συνοδευόμενη από τον Αναστάσιο Μελά, τη Μαρία Αναγνωστοπούλου και τον Ανεζίνα Καλούδη!

Απολαύστε τους!