2η Συλλογή Τροφίμων από τους φοιτητές της Νοσηλευτικής

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς που ευελπιστουμε να γίνει θεσμός, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Νοσηλευτικής, προχωρά στη 2η Συλλογή Τροφίμων για την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Σπάρτης, την Κυριακή 6 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης και ώρα 10:00-15:00.

Καλούμε, όλους τους κρατικούς και δημοτικούς φορείς της πόλης, τους πολίτες και τους φοιτητές να σταθούν δίπλα μας και συνδράμουν την προσπάθειά μας και να φέρουν στην Πλατεία αποκλειστικά είδη τροφίμων που δεν αλλοιώνονται (ζυμαρικά, κονσέρβες, όσπρια κλπ) προκείμενου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης, θα λειτουργήσουν περίπτερα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις δράσεις του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Νοσηλευτικής και συγκεκριμένα για τα ερευνητικά προγράμματά, την τράπεζα αίματος του Συλλόγου και τη δωρεά μυελού των οστών.

Στην περσινή προσπάθεια του Συλλόγου, συγκεντρώθηκε έναε μεγάλος αριθμός τροφίμων που κάλυψε πολλές ανάγκες. Φέτος, με τη βοήθεια σας ελπίζουμε να μαζέψουμε ακόμα περισσότερα, καθώς οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ευαισθησία όλων μας είναι επιτακτική. Οι καιροί απαιτούν να μεταστραφούμε απο το προσωπικό συμφέρον, στο συλλογικο, να αγαπήσουμε τον πλησίον και αυτή η μεταστροφή μας αφορά όλους.

Το Δ.Σ του Φοιτητικού Συλλόγου
του Τμήματος Νοσηλευτικής