Οι δράσεις του Κέντρου Εξέλιξη για το Φεβρουάριο

Με την έναρξη της νέας χρονιάς η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου “Εξέλιξη” που αποτελείται από Ειδικούς Παιδαγωγούς, Παιδαγωγούς Διαφοροποιημένης Μάθησης, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Παιδοψυχολόγους, Γυμναστή και εξωτερικό συνεργάτη – επόπτη Παιδοψυχίατρο, οργανώνει μία σειρά από ενημερωτικές δράσεις πολύπλευρου ενδιαφέροντος με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα συγκεκριμένο θέμα, όπου θα παρουσιάζεται αναλυτικά από εξειδικευμένους επιστήμονες, διότι πιστεύουμε ότι η πληροφόρηση αποτελεί τη βάση της ενημέρωσης. Οι δράσεις αυτές θα λάβουν χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας στην οδό Λεωνίδου 1.

Πιο συγκεκριμένα :
-Φεβρουάριος : Εφηβεία

Το Σάββατο 27/2 και ώρα 6.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα :
“Μαθησιακές Δυσκολίες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση : Θεωρητική Προσέγγιση /Πρακτικές Συμβουλές”

Η θεωρητική προσέγγιση των Μαθησιακών Δυσκολιών επικεντρωμένη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο και η παροχή προτάσεων αξιολόγησης (διενέργεια προφορικών εξετάσεων ) και μία σειρά από προτάσεις διδακτικής υποστήριξης θα αναλυθούν σε αυτήν την ομιλία.

Εισηγήτριες : Ηλιοπούλου Μάρθα Ειδική Παιδαγωγός /Φιλόλογος MA Special Education/B.T.E.C Edexcel, Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών

Προσκεκλημένη εισηγήτρια η Ψωμά Μαρία Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής, Συγγραφέας βιβλίων Ειδικής Αγωγής.