Γενική Συνέλευση για τον Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης

Ανακοινώνεται προς τα μέλη και τους φίλους του Ε.Ο.Σ. Σπάρτης, πως η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 18 : 30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Γκορτσολόγου 97, 3ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ξεχωρίζουν η Τιμητική ανακήρυξη Δωρητών του Συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων Οργάνων Διοίκησης για τη διετία 2016-7.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν όλα τα μέλη, εφ’ όσον έχουν τακτοποιηθεί οικονομικώς, ενώ όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα πρέπει – σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις – να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν, το αργότερο μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης 27/01/2016, το σχετικό έγγραφο, στο ΔΣ του Συλλόγου.

Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 6η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 μ.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς νέα πρόσκληση. Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν οπωσδήποτε τη δεύτερη αυτή ημερομηνία.

Για το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Σπάρτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Γεωργιάδης             Κωνσταντίνος Λαγανάς