Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη

Παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κώστα Βλάση

Παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κώστα Βλάση, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη.

Πέρασε η μαθητιώσα νεολαία, πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τον κόσμο να έχει πάρει θέση από νωρίς, δεξιά και αριστερά της διαδρομής (στην Εθνικής Αντιστάσεως).

Παρόντες ακόμα ήταν, οι Βουλευτές Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Παπαηλιού, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γιώργος Αναστόπουλος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

toprotoselido.gr