Παράταση στις δηλώσεις Κτηματολογίου για τη Λακωνία ζητά ο Παναρίτης

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Έστω και την ύστατη ώρα, το συμφέρον των πολιτών θα πρέπει να αποτελεί τον γνώμονα για κάθε μας πράξη. Είναι δεδομένο για όλους εμάς πως το συμφέρον των πολιτών, τόσο αυτών που ετοιμάζουν τη δήλωσή τους στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, όσο και αυτών που έχουν υποβάλλει ήδη, είναι να παραταθεί η διαδικασία συλλογής δηλώσεων.
Σας έχουμε ενημερώσει ως μεμονωμένοι Φορείς (Επιμελητήρια, Σύλλογοι) με πλήθος εγγράφων έως σήμερα, για την αναγκαιότητα της παράτασης του Κτηματολογίου στην Π.Ε. Λακωνίας.
Με την παρούσα, αιτούμαστε από κοινού προς υπόδειξη της αδιαμφισβήτητης αναγκαιότητας, όπως προβείτε σε παράταση της διαδικασίας δηλώσεων Κτηματολογίου για τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας μέχρι τις 30-11-2024 ημερομη-νία που έχει τεθεί και από την Πολιτεία για το πέρας της κτηματογράφησης, προς διευκόλυνση των πολιτών του τόπου μας.

Για τους συνυπογράφοντες φορείς:
Επιμελητήριο Λακωνίας/ 11ο Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου – Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας / Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας / Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Λακωνίας/ Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας
Ιωάννης Παναρίτης