Συνελήφθη Σύριος για βιασμό 6χρονης στην Αθήνα

Σύμφωνα με την Αστυνομία την κακοποίησε στο διαμέρισμά του

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ένας 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό 6χρονης χθες το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα από τη Συρία, ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το κορίτσι, μία 6χρονη με καταγωγή από το Μαρόκο.
Παρέσυρε στο διαμέρισμά του την 6χρονη για να τη βιάσει

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ο 45χρονος πλησίασε το κορίτσι και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το παρέσυρε στο διαμέρισμα του όπου το κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το παιδάκι σε τραγική κατάσταση μεταφέρθηκε συνοδευόμενο από την μητέρα του, χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», με τραύμα στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, με την μητέρα να καταγγέλει την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, με έμπειρα στελέχη να φτάνουν στο σημείο και αμέσως να ξεκινάει η προανάκριση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, έχουν ληφθεί δείγματα βιολογικού υλικού για εργαστηριακές – συγκριτικές εξετάσεις και έχει κατασχεθεί και το εσώρουχο της 6χρονης, ενώ κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών προχώρησε σε αυτοψία στο διαμέρισμα του φερόμενου παιδοβιαστή.