ΠΑΣΟΚ: «Ευχαριστούμε θερμά τους 2.500 Λάκωνες ψηφοφόρους»

«Μετά από μια θεσμική, πολιτισμένη & συμπεριληπτική διαδικασία η Δημοκρατική Παράταξη είναι ο μεγαλύτερος νικητής και προβληματισμένος σίγουρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αλαζονική κυβέρνηση της ΝΔ»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με 60% εξελέγη για 2η φορά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με το πέρας των εσωκομματικών εκλογών. Οι 303.000 ψηφοφόροι των εσωκομματικών  είναι το 49% του εκλογικού σώματος που στήριξαν ΠΑΣΟΚ στις περσινές εθνικές εκλογές  (617.487). Και αυτό πιστοποιεί την αυξανόμενη δυναμική του κόμματος, την διεύρυνση της βάσης αλλά παράλληλα τις μεγάλες προσδοκίες της κοινωνίας.

Μετά από μια θεσμική, πολιτισμένη & συμπεριληπτική διαδικασία η Δημοκρατική Παράταξη είναι ο μεγαλύτερος νικητής και προβληματισμένος σίγουρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αλαζονική κυβέρνηση της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ έχει κυβερνητική μνήμη και επιβάλλεται με ρεαλιστικό, φιλολαϊκό, πολιτικό σχέδιο να μετατρέψει την μεγάλη κοινωνική αντιπολίτευση σε πολιτική.

Αντίπαλος μας είναι  η συντηρητική Παράταξη και τα δαιδαλώδη προβλήματα των Ελλήνων στα οποία ο κ.Μητσοτάκης κάνει τον τροχονόμο.

Ευχαριστούμε θερμά τους 2500 Λάκωνες ψηφοφόρους που συμμετείχαν μαζικά στις κάλπες, τους εθελοντές & εθελόντριες που συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία των εκλογών  καθώς και τα  φιλόξενα ΜΜΕ του νομού μας για την κάλυψη όπου ζητηθηκε .

Εκ της Νομαρχιακης επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας.