Κλοπές, ναρκωτικά και παραβάσεις του ΚΟΚ στη Μεσσηνία

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- φαλτσέτα, με μήκος λάμας -7- εκατοστά. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 59χρονη ημεδαπή, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ ο ανήλικος στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, όπως προέκυψε ο ανωτέρω ανήλικος στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 64χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσε από αγρόκτημα, αγροτικά προϊόντα. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 4.10.2024 και 24.8.2024 ο 64χρονος είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε θερμοκήπιο.