Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση του το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Με τα καπάκια που συγκέντρωσε το σχολείο, θα δωρίσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης σε συνεργασία με την κυρία Μαρία Βολάκου – Κλόουν Αφρουλίτσα και τον κύριο Δημήτρη Σωτηρίου συγκέντρωσαν και απέστειλαν έναν ακόμα τόνο πλαστικά καπάκια στον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη τη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, αλλά ιδιαίτερα στην περσινή και φετινή περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου.

Το σχολείο ευχαριστεί ιδιαίτερα για την υποστήριξη τους : το Σωματείο ΑμεΑ ν. Λακωνίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λακωνίας, το 2ο, 3ο και 4οΓυμνάσιο Σπάρτης, το 1ο και 2ο Λύκειο Σπάρτης, το Ε.Π.Α.Λ. Σπάρτης, το Λύκειο Γυθείου, το Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης «Ο Άγιος Βασίλειος»,το 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης, το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά – Αγίου Ιωάννη και το Νηπιαγωγείο Αγίου Ιωάννη, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το 1οΔημοτικό Σχολείο Γυθείου, το Ε.Ε.Ε.Κ. Σπάρτης,το Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. Σπάρτης «Διάπλασις», το Νοσοκομείο Μολάων, τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Σπάρτης, το φαρμακείο Χριστοδουλάκου Γεώργιου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεποχωρίου Λακωνίας «Η Αγία Παρασκευή», το Γυμναστήριο «OxygenFitness Club», το κατάστημα εποχιακών ειδών«Παναγιώτα», το κατάστημα κτηνοτροφικών προϊόντων «Τσικάκης – Γιαννόπουλος», την κυρία Λερίκου Ποτούλα, τον κύριο Καραχάλιο Μπάμπη, την κυρία Τσαγκαρούλη Βάλια, την κυρία Αντωνάκη Μαρία και όλους τους ιδιώτες, καταστήματα, συλλόγους, σωματεία και φορείς του τόπου που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμα φορά με τα καπάκια τους.

Το σχολείο ευχαριστεί επίσης θερμά την μεταφορική Λακωνίας «Ταΰγετος» που ανέλαβε για μία ακόμα φορά να μεταφέρει τα καπάκια στην Πέλλα χωρίς χρέωση.

Με τα καπάκια αυτά το σχολείο θα δωρίσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».