Πατέρας παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε το 9χρονο παιδί του

Bίντεο σοκ από το ατύχημα με το αυτοκίνητο

Ένα αγόρι, εννέα ετών, παρέσυρε κατά λάθος τον πατέρα του με το αυτοκίνητο την ώρα που του έκανε μάθημα οδήγησης, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές, ο Clejuan Williams, 36 ετών, από το Τολέδο του Οχάιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διδάξει στον γιο του πώς να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο την περασμένη Κυριακή.

Το εννιάχρονο αγόρι παρέσυρε κατά λάθος τον πατέρα του, ενώ εκείνος του μάθαινε πώς να οδηγεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Bίντεο σοκ από το ατύχημα με το αυτοκίνητο

Το παιδί μπήκε στη θέση του οδηγού και ο πατέρας του φέρεται να του είπε να πατήσει ένα από τα πεντάλ…

Βίντεο που μεταδόθηκε από το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο WTVG έδειξε το αυτοκίνητο να κάνει γρήγορα όπισθεν, ενώ ο Williams στεκόταν δίπλα στην ανοιχτή πόρτα του. Καθώς το όχημα πήγαινε προς τα πίσω, ο πατέρας έπεσε και σύρθηκε κάτω από το αυτοκίνητο, προτού αυτό σταματήσει, όταν προσέκρουσε σε έναν στύλο στο δρόμο.

Στη συνέχεια, τα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Τολέδο μετέφεραν τον άνδρα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι άγνωστη.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο, ο Williams φέρεται να ήταν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη ανάθεση μηχανοκίνητου οχήματος σε ανήλικο, καθώς και για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο.