Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Σταθάκου Δαμιανού

Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπολίτες, φίλοι και συγγενείς από τη Σπάρτη, τη Μάνη, τη Λακωνία, τον Πειραιά, την Ελλάδα.
Η συμμετοχή σας στο βαρύ πένθος της οικογένειάς μας και η συμπαράστασή σας στην απρόσμενη και πρόωρη αυτή δοκιμασία, μας γεμίζει από συναισθήματα ευγνωμοσύνης.
Η απώλεια του συζύγου και πατερα μας Δαμιανού Σταθάκου έχει αφήσει κενό στην καρδιά, στην ψυχή και στο πνεύμα μας. Ο χρόνος και η συνείδηση ότι η ζωή κάποτε είναι σκληρή, ίσως να απαλύνουν το βαρύ πένθος και τον μεγάλο πόνο μας. Πάνω απ’ όλα όμως αυτό που λυτρώνει την καθημερινότητά μας, που δεν είναι πλέον η ίδια, γιατί δεν έχει την παρουσία, τη φωνή και την αύρα του, είναι ο καλός σας λόγος, η μνήμη σας και η προσευχή σας να είναι αναπαυμένος .
Γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι ήταν άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, της σιωπής και όχι του θορύβου, της ήρεμης σκέψης και όχι της έντασης. Παρόλο που ήταν ένας χαρακτήρας ισχυρός, μανιάτης στο φρόνημα και σπαρτιάτης στην ψυχή.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της πονεμένης καρδιάς μας για όσα καλά σκέπτεστε, εύχεστε και κάνετε για τον Δαμιανό, για τον Πρόεδρο, για τον Συμπολίτη, τον Συμπατριώτη σας.
Επίσης , ευχαριστούμε το συμβούλιο που συνεργάστηκε μαζί του, τον Προϊστάμενο του γραφείου και τους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ Λακωνίας , για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στην οικογένεια μας ,σεβόμενοι την προσφορά και τους αγώνες του για την καλύτερη λειτουργία του ΚΤΕΛ Λακωνίας.
Στο τελευταίο του δρομολόγιο έφυγε γενναίος, γνωρίζοντας ότι η αγάπη τελικά είναι αυτή που νικά τον θάνατο.
Θα είμαστε ισοβίως ευγνώμονες προς όλους σας.

Μετά τιμής ,
Η σύζυγος του Γεωργία Αυγουλέα και τα παιδιά του Τριάνθη, Παναγιώτης , Βαγγέλης.