Μεσσηνία: Παράσυρση 84χρονης με θανάσιμο τραυματισμό

Συλλήψεις για κλοπές, όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.9.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -23,6- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (27.9.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να εισέλθει σε κατάστημα με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη, χθες (27.9.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη, χθες (27.9.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 63χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε πιστόλι μετά γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Παράσυρση πεζής με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (27.9.2024) το απόγευμα, στη Μεσσήνη, Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 84χρονη ημεδαπή, η οποία κινείτο πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 84χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.