Μαρινέλλα: Συνεχίζει τη μάχη για την υγεία της η σπουδαία ερμηνεύτρια

Οι τελευταίες πληροφορίες των γιατρών κάνουν λόγο για «σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση» με τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά. Μάλιστα, οι γιατροί επισημαίνουν πως το γεγονός ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή είναι θετικό, όπως και το ότι έχει ανοίξει τα μάτια της.

Σημειώνεται πως η Μαρινέλλα λίγες ώρες πριν τη συναυλία της το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο Ηρώδειο είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο.

Βίντεο με την Μαρινέλλα να ερμηνεύει a capella στην έναρξη της συναυλίας:

«Έσπασε αγγείο και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας της σπουδαίας ελληνίδας τραγουδίστριας αναφέροντας —μεταξύ άλλων— πως ακόμη κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, και πως πρέπει να περάσουν ακόμη 2 με 3 24ωρα.

«Αυτήν την στιγμή, η δυνατή Μαρινέλλα παλεύει με τη φαρμακευτική αγωγή. Είναι κρίσιμες και δύσκολες ώρες, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να γίνει»

«Η διάγνωση είναι ότι έκανε εγκεφαλική αιμορραγία (…) που σημαίνει ότι έσπασε αγγείο και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα εγκεφαλικά χωρίζονται, αυτά που είναι αιμορραγικά και αυτά που είναι ισχαιμικά. Το πιο σοβαρό είναι το αιμορραγικό. Η ουσία είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε ούτε σήμερα ούτε αύριο, ήδη έκλεισε το πρώτο 24ωρο, θα περιμένουμε 2 – 3 και μετά για την σταθεροποίηση, εκεί εστιάζουμε. Σημαίνει ότι δεν επεκτείνεται η αιμορραγία, δεν έχει κάνει άλλη επιπλοκή. Περιμένουμε να δούμε μέχρι το τρίτο 24ωρο απεικονιστικά πού βρίσκεται, αν είναι στάσιμη», είπε αρχικά η κ. Παγώνη.