«Στη θερινή ραστώνη η Δημοτική Αρχή Ευρώτα»

Όλοι μαζί Νέα Αρχή για τον Ευρώτα: «Η αντιπολίτευση βάζει κάποια τάξη στην αταξία του κυκλοφοριακού λόγω ανεμογεννητριών»

Όπως φαίνεται η δημοτική αρχή παραμένει ακόμα στην θερινή ραστώνη των πανηγυριών και στην αυταρέσκεια των θερμών ευχαριστιών των επιχορηγούμενων συλλόγων ,λες και είναι χρήματα της περιουσίας τους.(Για τα προβλήματα του Δήμου πλήρης αφωνία των Συλλόγων μας).

Αλλιώς –η δημοτική αρχή- πως δεν προνόησε ώστε το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη να έχει άδεια καταλληλότητας όπως καταγγέλλει ο ΑΣΚ Άρης Σκάλαςγια τον αγώνα Basket ,με τον ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣΟΑΘΛΕΩΝ.

Στο σοβαρότατο θέμα της διέλευσης βαρέων οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών μέσω του αστικού ιστού των πόλεων Σκάλας και Βλαχιώτη πλήρης αδιαφορία, αντιφατικότητα μελετών και υποταγή στην προτεραιότητα και στην θέληση της εταιρείας με αποτέλεσμα το αλαλούμ που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες στο κυκλοφοριακό.

Ως Παρατάξεις της αντιπολίτευσης προκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα με στόχο την διευθέτηση του κυκλοφοριακού ώστε να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατόν επιπτώσεις για τους συνδημότες μας και όλους τους πολίτες που κινούνται στον νότιο οδικό άξονα.

Η Δημοτική Αρχή αδιαφορώντας για τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών για μια ακόμα με περισσή αλαζονεία απάντησε ότι ‘’όλα έχουν γίνει καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα’’.

Ως δημοτική αρχή φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη (κατά την αντίληψη της) ερήμην της κοινωνίας για την κατάκτηση θέσης στο βιβλίο Guinness ως ‘’ΑΛΗΘΗΤΗ-ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ’’.

Ακόμα και οι δυνάμεις της Αστυνομίας κατανόησαν και αποδέχθηκαν τις ενστάσεις μας για την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών μέσω του αστικού ιστού των πόλεων Σκάλας και Βλαχιώτη.

Μετά την πίεση και διεκδίκηση της αντιπολίτευσης για σαφή ενημέρωση για τις καθορισμένες ώρες διέλευσης των βαρέων οχημάτων, ώστε να υπάρχει ένα στοιχειώδης προγραμματισμός των πολιτών και της κίνησης αυτοκινήτων , Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κλπ., προήλθε το ενημερωτικό δελτίο. Πριν γιατί δεν γινόταν κύριοι της δημοτικής αρχής;

Ως Δημοτική Παράταξη ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ’’ έχουμε δηλώσει ότι είμαστε κατά της άναρχης και χωρίς όρους τοποθέτηση τόσο των ανεμογεννητριών όσο και των Φ/Π που μεταβάλλουν το περιβάλλον και τον πρωτογενή μας τομέα.

Για τα ανταποδοτικά οφέλη δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι διεκδικούμε την νόμιμη και διαφανή καταβολή του τέλους του 3% προ φόρων ,μετά την κατάθεση των επίσημων ισολογισμών των εταιριών και όχι ως ελεημοσύνη όπως ακολουθεί μέχρι σήμερα η ευφάνταστη δημοτική αρχή.

Απέναντι στην πρόταση του Δημάρχου Ευρώτα για την δωρεάν παροχή ενός επιβατικού αυτοκινήτου η Παράταξη μας ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ’’κατέθεσε μια δέσμη προτάσεων για την προκαλούμενη όχληση προς την περιοχή μας και έτσι προέκυψε το ποσό των 190000 ευρώ που όμως δεν φτάνει!!!

Για μια ακόμα φορά καλούμε σε ενεργή συμμετοχή όλους τους συμπολίτες μας αλλά και όλους τους επιχορηγούμενους συλλόγους για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα του Δήμου Ευρώτα και των δημοτών του.