ΑΜΕΑ Λακωνίας: Παραμένει στο τιμόνι του ΔΣ ο Σταύρος Λαμπρινάκος

Τι έγινε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση μελών, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 του καταστατικού του, πραγματοποίησε την τακτική γενική συνέλευση και εκλογές που έλαβαν χώρα στο γραφείο του, στην πόλη της Σπάρτης, για την ανάδειξη μελών τα οποία θα αναλάβουν όλες τις καίριες θέσεις σε όλα τα όργανα του Σωματείου, Δ.Σ., Ε.Ε. εκπρόσωποι ΕΣΑμεΑ και ΠΟΜΑμεΑ

Μετά από ψηφοφορία τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής :

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου ΑΜΕΑ Ν. Λακωνίας:

Πρόεδρος: Λαμπρινάκος Σταύρος

Αντιπρόεδρος: Γούσγουλα Αγάπη

Γραμματέας: Λιἀκου Ευαγγέλια  

Ταμίας: Πετράκου Ρούλα

Μέλος: Αλεξανδράκης Τάκης

Ελεγκτική Επιτροπή:

Κυριακούλιας Δημήτριος

Γριβα Ουρανιά

Μυλώνακος   Λεωνίδας

Εκπρόσωποι  Ε.Σ.Α.Μ.Ε.Α:  

Λαμπρινάκος Σταύρος

Πετράκου Ρούλα

Εκπρόσωποι στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου

Αλεξανδράκης Παναγιώτης

Λαμπρινάκος Σταύρος

Κυριακούλιας Δημήτριος

Γούσγουλα Αγάπη

Λιἀκου Ευαγγέλια  

Με δήλωσή του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Σταύρος Λαμπρινάκος ευχαρίστησε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία και δεσμεύθηκε να είναι αντάξιος της τεράστιας εμπιστοσύνης και στήριξης που έλαβε -για μια ακόμη θητεία-, υπηρετώντας τις αξίες και τους αγώνες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Κάλεσε δε, τους Λάκωνες να συνεχίζουν να «αγκαλιάζουν» το Σωματείο μας, καθώς επίσης τις Αρχές του τόπου ώστε να μεριμνούν και να εργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων μας, να διασφαλίζουν την πλήρη και ισότιμη μεταχείρισή μας και να προωθούν τα δίκαια αιτήματά μας για πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή και ένταξη στην κοινωνία.

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ