Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη λειψυδρία στον Καραβά

Ευχαριστήρια Επιστολή στα ΜΜΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στον Καραβά, η εκδήλωση για την ανομβρία και την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, που διοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καραβά και Κλαδά .

Ζωντανή μετάδοση από το Ενημερωτικό site της Πελοποννήσου-Ελλάδας FLYNEWS.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ο κ. Αβραάμ Ζεληλίδης , καθηγητής γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος τόνισε ότι το νερό αποτελεί τον σημαντικότερο φυσικό πόρο για την κοινωνική και οικονομική επιβίωση και ανάπτυξη κάθε τόπου.


Η προσεχτική διαχείριση των υδατικών πόρων και η εξισορρόπηση των διαφόρων αναγκών για νερό, είναι ζητήματα ζωτικής σημασίας.
Ιδιαίτερα για τη χώρα μας που ταλανίζεται από μακρές περιόδους λειψυδρίας, ο παράγοντας νερό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.
Η λύση βρίσκεται στην αποθήκευση και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα, η αλλαγή καταναλωτικού μοντέλου με μικρότερες καταναλώσεις και εκσυγχρονισμό των δικτύων.
Σύμφωνα με τον κ. Ζεληλίδη, η βέλτιστη επιστημονικά λύση αντιμετώπισης της λειψυδρίας για την περιοχή μας είναι η κατασκευή μικρών φραγμάτων. γιατί έχουμε μικρές λεκάνες απορροής και υδατοστεγανά πετρώματα.
Στην εκδήλωση – ομιλία παραβρέθηκαν : ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Βερούτης, οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης: κ. Κοκκορός και κ. Λάζαρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αρβανίτης Δημήτριος, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων: κ. Τζανετέα Αδαμαντία, κ.Βαλιώτης Ευάγγελος και η κ. Κανελλοπούλου Αναστασία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Καρμοίρης Ιωάννης, Γκολέμης Αναστάσιος, Ζαχαράκη Νίκη και Κουρεμπής Γεώργιος , Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστήρια Επιστολή στα ΜΜΕ

Τα Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων Καραβά και Κλαδά με την παρούσα επιστολή θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που βρίσκονται πάντοτε δίπλα σε κάθε δράση των Συλλόγων μας στηρίζοντας με την εξαιρετική και έμπειρη δημοσιογραφική τους κάλυψη τις προσπάθειές μας, δίχως κανένα οικονομικό όφελος.
Η άμεση ανταπόκριση και συνδρομή σας, προσφέρει πολύτιμη βοήθεια για την παρουσίαση και προβολή των ποικίλων δράσεων των Συλλόγων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την προβολή της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στον Καραβά την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, σχετικά με την ανομβρία και τα μέτρα αντιμετώπισης της λειψυδρίας, με ομιλητή τον κ. Αβραάμ Ζελελίδη, καθηγητή γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Να ευχαριστήσουμε ακόμα τον Fly fm & FLYNEWS.gr  για την απευθείας μετάδοση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Η υποστήριξη και αρωγή εκ μέρους σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχιση του έργου των Συλλόγων μας.

Με εκτίμηση
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΑΔΑ «Η ΚΕΛΕΦΙΝΑ»