Κάνναβη και κλοπές στη Μεσσηνία

Μπαράζ συλλήψεων

Συνελήφθησαν, χθες (20.9.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -2- 19χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (20.9.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανήλικος στερούταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (20.9.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 48χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.

Συνελήφθησαν, χθες (20.9.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από κλοπής τροχοφόρων αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, -2- 18χρονοι ημεδαποί, γιατί διέρρηξαν οχήματα σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Συνελήφθη, χθες (20.9.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από ημεδαπό κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 24.8.2024 καθώς και την 12.9.2024, είχε διαπράξει ακόμα -2- περιπτώσεις κλοπών. Τέλος, όπως προέκυψε ο 19χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνελήφθησαν, χθες (20.9.2024) το μεσημέρι στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- ημεδαπές, ηλικίας 36 και 62 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, με τη μέθοδο της μαγγανείας, αφαίρεσαν χρήματα από ημεδαπό. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 19.9.2024, με άγνωστη συνεργό τους, είχαν διαπράξει ακόμα μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής.