Συλλήψεις για απάτη και κλοπές σε Αργολίδα και Κορινθία

Άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον ιατρό εξαπάτησε ηλικιωμένη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Προχθές (20.9.2024), άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον ιατρό επικοινώνησε με ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα άμεσης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού της προσώπου, κατάφερε να την πείσει να παραδώσει χρηματικό ποσό σε άγνωστη γυναίκα. Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, προέκυψε ότι αυτή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό ήταν 58χρονη αλλοδαπή, η οποία χθες (21.9.2024) το μεσημέρι εντοπίσθηκε σε τοπική κοινότητα του δήμου Επιδαύρου, όπου και συνελήφθη. Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία της 58χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (21.9.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν από αλλοδαπό τσάντα, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, πατέρας ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, σήμερα (22.9.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- πιστόλι μετά
γεμιστήρα και -1- φυσίγγιο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (22.9.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.