Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Δαμιανού Σταθάκου

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας

Με αισθήματα βαθιάς οδύνης, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας πληροφορήθηκε τον θάνατο του αγαπητού μας Δαμιανού Σταθάκου.

Ο Δαμιανός Σταθάκος υπήρξε σημαντική προσωπικότητα για την τοπική μας κοινωνία και την παράταξη. Από τα νεανικά του χρόνια, αφοσιώθηκε με πάθος στις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, ως μέλος της ΟΝΝΕΔ και στη συνέχεια ως πρώτος πρόεδρος της ΜΑΚΙ Λακωνίας. Η ενεργός του δράση και η προσφορά του υπήρξαν ανεκτίμητες.

Παράλληλα, ο Δαμιανός Σταθάκος διακρίθηκε για τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του στον χώρο των μεταφορών. Ως Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λακωνίας επί τρεις θητείες, άφησε το στίγμα του, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του νομού Λακωνίας.

Η ΔΕΕΠ Λακωνίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η απώλεια του Δαμιανού Σταθάκου είναι δυσαναπλήρωτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την αφοσίωση και την προσφορά του.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας

Βασίλειος Ορφανός