Ληστεία, ζωοκτονία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στην Κορινθία

Όλα όσα αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα προχθές (9.9.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε επιχείρηση και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπούς χρήματα και -3- κινητά τηλέφωνα. Δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ημεδαπός για ζωοκτονία 

Συνελήφθη, χθες (10.9.2024) το μεσημέρι στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκτονία.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε σε αστυνομική Αρχή, την 9.9.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, ο συλληφθείς θανάτωσε δεσποζόμενο σκύλο αλλοδαπής.

Σε βάρος του βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Συνελήφθη αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 

Συνελήφθη, χθες (10.9.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία προηγουμένως είχε προβεί σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αλλοδαπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.