Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Δείτε αναλυτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, προχθές (6.8.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 48χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -1- ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 6.8.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (7.8.2024) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο για τον οποίο δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του. Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, ο 45χρονος δεν είχε προβεί στην αναγκαία κτηνιατρική εξέταση του. Τέλος, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.8.2024) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 63χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα, -1- φυτό κάνναβης, ύψους έως -40- εκατοστά, περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 63χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, ράβδο και στιλέτο, με μήκος λάμας -9- εκατοστά.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη Συνελήφθη, χθες (7.8.2024) το μεσημέρι, στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, απέσπασε από ημεδαπή χρήματα. Ειδικότερα, ο 38χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και προσποιούμενος το λογιστή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “market pass”, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης Εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από -6- φυτά κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός εξοπλισμός. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για την ταυτοποίηση των δραστών.
Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης Εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από -5- φυτά κάνναβης, ύψους έως -3- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός εξοπλισμός. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για την ταυτοποίηση των δραστών.