Λακωνία: Δίχως τέλος οι συλλήψεις για ναρκωτικά

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, προχθές (1.8.2024) το βράδυ, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 19χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (2.8.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 38χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Ευρώτα.

Συνελήφθη, χθες (2.8.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (2.8.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 34χρονη ημεδαπή γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ