Βέρδος: «Χάθηκε η δημοκρατία στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα»

Απάντηση του δημάρχου Ευρώτα για όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό ΔΣ, το οποίο διακόπηκε από 20 άτομα της Λαϊκής Συσπείρωσης

Χάθηκε η δημοκρατία στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο διεκόπη από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αυτά που έγιναν δεν μας εκφράζουν και δεν μας τιμούν, δήλωσε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, απαντώντας σε όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση για την αύξηση των δημοτικών τελών λόγω διαχείρισης απορριμμάτων.

20 άτομα προσήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο με πανό, φωνάζοντας «αίσχος», δίχως να επιτρέψουν τη συνέχιση της διαδικασίας, παρά το γεγονός ότι η πρόεδρος τούς έδωσε αμέσως το λόγο για να τοποθετηθούν, σημείωσε στον Fly 89.7 ο κύριος Βέρδος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Ευρώτα είχε μέχρι πρότινος τα πιο χαμηλά τέλη στην Ελλάδα, ύστερα και από τις τρεις μειώσεις που ο ίδιος ο δήμαρχος είχε φέρει στο ΔΣ.

Αυτό που θα αλλάξει στο εξής είναι μία αύξηση της τάξεως των 5 ευρώ ανά μήνα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη όπως ορίζει ο νόμος.