Πελοπόννησος: Κλοπές και ναρκωτικά σε πρώτο πλάνο!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα τoυ  Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 15.11.2014 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία,

σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα τoυ  Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 5.4.2015 στα Εξαμίλια Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.  

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών, οι οποίες είχαν γίνει την 24.4.2015 και την 27.4.2015, αντίστοιχα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, καθώς και μία υπόθεση απόπειρας απάτης σε βάρος ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 2.5.2015 , στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.