Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (19.9.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (19.9.2023) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση κλοπής σε αποθήκη, όπου αφαιρέθηκαν -5- λίτρα βενζίνης, -1- περίπτωση κλοπής οχήματος, εντός του οποίου υπήρχαν αγροτικά μηχανήματα, καθώς και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κοντέινερ, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 12.9.2023 έως την 13.9.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα αυτής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη, χθες (19.9.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 18χρονη ημεδαπή, γιατί την 18.9.2023, μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφαίρεσαν προϊόντα από κατάστημα χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.