Σπάρτη: Συλλήψεις για κλοπή κυνηγετικών όπλων και κατοχή κάνναβης

Παραβατικότητα σε Αρκαδία και Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (14.7.2023) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με άγνωστο συνεργό τους, την 13.7.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν -3- κυνηγετικά όπλα, κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε την 10.7.2023 είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία.

Συνελήφθη, χθες (14.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (14.7.2023) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (14.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους, για λαθρεμπορία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (14.7.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, λίγες ώρες νωρίτερα στην Τρίπολη Αρκαδίας, προσπάθησαν να αφαιρέσουν όχημα ημεδαπού, δίχως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (15.7.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (14.7.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα.
Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα Χθες (14.7.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.