Ακόμα…ένα: ΑΕ Σπάρτη – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 2-0 (video)

Η εναλλαγή των συναισθημάτων στο γήπεδο της Σπάρτης ήταν τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν προσφερόταν για καρδιακούς, αφού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ενώ το ματς με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου είχε κριθεί με τα γκολ του Αναστασάκου στο 12′

και του Γεωργακόπουλου στο 63′, το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στα… νέα από το Αστρος.

Λάθος… συναγερμός αρχικά από λανθασμένη πληροφορία κάποιων φιλάθλων, αφού στους πρώτους πανηγυρισμούς δεν υπήρξε γκολ ισοφάρισης από τον Πανθυρεατικό, το οποίο όμως ήρθε στο 88ο από τον Μπάρλα, με αποτέλεσμα το γήπεδο της Σπάρτης να πάρει φωτιά. Κανένας δεν σηκώθηκε από τη θέση του, κανένας παίκτης δεν πήγε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, όλοι περίμεναν να λήξει το ματς στο Άστρος ακούγοντας τη ζωντανή μετάδοση του FLY 89.7 & FLYNEWS.GR με τον Δ.Ψυχογιό.

Ομως, η ψυχρολουσία ήρθε στο 94ο λεπτό, καθώς η Κυπαρισσία πέτυχε και δεύτερο γκολ και πήρε τη νίκη με 2-1 με γκολ του Θεοδωρακόπουλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο FLY στο πλευρό της ΑΕ Σπάρτης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!


A.E. Σπάρτης: Γαρόζης, Kόπελας, Πανάκης, Γκίτζιας, Πετρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (66′ Πολυκρέτης), Χοτζάϊ, Σεμερτζίδης (83′ Γκολέμας), Ντορίν, Γεωργακόπουλος, Αναστασάκος.

Δείτε το video του αγώνα με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του FLYNEWS.GR

{youtube}bBNmkdwaH5k{/youtube}

2-0 γκολ Γεωργακόπουλου

{youtube}aLEK116WYhk{/youtube}