23 – 24 Μαϊου στον Πάρνωνα το rally sprint “Μολών Λαβέ”

Με 34 συμμετοχές το rally Sprint “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” 2015 που διοργανώνει η ΛΕΣΧΗ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στις 23-24 Μαΐου 2015. Σε μία διαδρομή 10 χλμ επί 3 φορές  και με νέα σχεδίαση , αναμένεται και φέτος στον φιλόξενο Πάρνωνα ,

τα πληρώματα αλλά και οι θεατές να ζήσουν αξέχαστες στιγμές , που μόνο το Άθλημα του αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει.

Ο αγώνας στην πλειοψηφία του είναι κατηφορικός , με εξαιρετικά γρήγορα κομμάτια , αλλά και πολλά τεχνικά σημεία που θα κληθούν τα πληρώματα να κάνουν την διαφορά .
          
Τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στις 23 του μήνα στην αντιπροσωπεία της FORD στο 4ο χλμ της ΕΟ Σπάρτης – Γυθείου και το ίδιο βράδυ στις 21.00 μμ στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση και παρουσίαση όλων των αγωνιζομένων.
           
Το πρωί  της Κυριακής 24 Μαΐου και ώρα 10.30  το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την θέση Ζυγός στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και τερματισμό στη Βαρβίτσα , διανύοντας τα εξαιρετικά χώματα του Πάρνωνα που έχει γράψει την δική του ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου .
            
Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία των Καρυών , που  η φιλοξενία των κατοίκων και φέτος θα είναι πρωτόγνωρη .
            
Οι εκδηλώσεις έχουν την στήριξη  , του Δήμου Σπάρτης , των Νομικών προσώπων Αθλητισμού , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος , της Επιτροπής Τουρισμού του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου Καρυών , αλλά και των επαγγελματιών της Λακωνίας .

Το Σάββατο το βράδυ ο Δήμος Σπάρτης και η Λ.Α.Σ. θα τιμήσουν το Λάκωνα Δημοσιογράφο και Πολιτικό Άρη Σταθάκη που έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο του 2014 ,αλλά άφησε ένα τεράστιο έργο στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
           
Η Λέσχη θα τιμήσει ακόμα τον Άρη Βωβό και τον Στρατισίνο για τις υπηρεσίες τους και την προσφορά τους στο άθλημα του αυτοκινήτου.