Επαγγελματική νίκη της ΑΕ Σπάρτης κόντρα στον Πανθυρεατικό! { video }

Την πρώτη και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε, στο Εθνικό Στάδιο Σπάρτης, μπροστά σε 1500 φιλάθλους η ΑΕ Σπάρτης κόντρα στον Πανθυρεατικό. Η ομάδα του Αργύρη Κατσίχτη επικράτησε της αρκαδικής ομάδας με 2 – 0, χάρη στα γκολ του Παναγιώτη Τσούκλη (26′)

και του Ηλία Αναστασάκου (39′). Μάλιστα, ο έμπειρος φορ είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ της Σπάρτης με εξαιρετική μπαλιά. Ο Πανθυρεατικός δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά Γαρόζης και Κόπελας είπαν όχι! Να τονιστεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Σπάρτη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Πρασσα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο συγκεκριμένος παίκτης θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Κουτσοπόδι.

{youtube}tUPtiUZeyHI{/youtube}

Στον άλλο αγώνα, η Κυπαρισσία επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2 γκολ του Παναγόπουλου και τον τερματοφύλακα Ντουγέρογλου να είναι ξανά εξαιρετικός στις τοποθετήσεις και τις επεμβάσεις του.

A.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Κόπελας, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Σεμερτζίδης, Χοτζάϊ, Τσούκλης, Ντορίν, Γεωργακόπουλος, Αναστασάκος.  
Πανθυρεατικός: Σούρσος, Μπαρλάς Β., Μπάρλας Ι., Σακελλαράκης, Αδάμης, Καπράνος, Σαμαρτζής, Πολυμενάκος, Μπάρλας Κ., Δημάκος Δ., Χάρμπαλης.

Βαθμολογία
Κυπαρισσία:          6
ΑΕ Σπάρτης:         3  
*Πανθυρεατικός:   3  
Κουτσοπόδι:         0

*Δεν έχει εκδοθεί η απόφαση της ένστασης που κατέθεσε το Κουτσοπόδι.


Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης στο FLY: “Μόνο νίκη στα υπόλοιπα παιχνίδια”

O πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Γιάννης Βουζιώτης μίλησε στον FLY τονίζοντας ότι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η νίκη! Μάλιστα, δήλωσε αισιόδοξος για νίκες και στα υπόλοιπα παιχνίδια!

{youtube}5azm1y3iW4k{/youtube}

Ο FLY 89.7 και η ενημερωτική ιστοσελίδα flynews.gr στο πλευρό της ΑΕ Σπάρτης! Δύο μέσα ενημέρωσης θα βρίσκονται την Κυριακή, στις 5.00 μ.μ., στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία, κόντρα στο Κουτσοπόδι!

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα, στα πλαίσια των μπαράζ, ανάμεσα στο Κουτσοπόδι και την ΑΕ Σπάρτης! Pre game show, σχόλια, όλες οι φάσεις και τα γκολ, δηλώσεις πρωταγωνιστών! Μείνετε συντονισμένοι στον FLY και ζήστε λεπτό προς λεπτό την αγωνιστική δράση!