Νέες συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (11.10.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα οικίας του, βρέθηκε να καλλιεργεί -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -3,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (10.10.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν, χθες (11.10.2022) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού μεταλλικούς πασσάλους, οι οποίοι βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (11.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για ληστεία.