Συλλήψεις στους νομούς Μεσσηνίας και Αργολίδας

Συνελήφθη, χθες (21.2.2015) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε είκοσι δισκία, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά,

τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.  
Συνελήφθη, χθες (21.2.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιόνης Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι λίγο νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιόνης Αργολίδας, με τη χρήση κυνηγητικού όπλου τραυμάτισε δύο σκύλους, εκ των οποίων τον έναν θανάσιμα, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 51χρονος κατείχε δύο (2) κυνηγητικά όπλα, οι Άδειες Κατοχής των οποίων είχαν λήξει. Τα ανωτέρω κυνηγητικά όπλα κατασχέθηκαν.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (21.2.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 44χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν, χθες (21.2.2015) το απόγευμα, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 33 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν
είκοσι πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν, μία μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και το χρηματικό ποσό των -690- ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία λαθραίων τσιγάρων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (21.2.2015) το μεσημέρι, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, δύο (αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 19 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα (πρατήριο υγρών καυσίμων) χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Σήμερα (22.2.2015) το πρωί, στην Άνθεια Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο  που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (21.2.2015) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-υπεραγορά δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος, την 16.2.2015 και την 20.2.2015, είχε αφαιρέσει συνολικά ακόμη τέσσερις (4) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, από το ίδιο κατάστημα.