Ντιπ με κόλιαντρο

Όλα τα βήματα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
1 κ γλ κόκκινο πιπέρι
1 κ σ κοπανισμένο κόλιαντρο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κ γλ κύμινο
λίγο αλάτι
1 κ σ χυμό λεμονιού
1 φλ τσ γιαούρτι στραγγιστό
2 φρ κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα

Τρόπος παρασκευής
1. Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι και τα χτυπάτε για 2′-3′. Το ντιπ είναι έτοιμο. Γαρνίρετε με φρέσκα φυλλαράκια κόλιαντρου. Συνοδεύει ωμά λαχανικά, ξεροψημένα πατατάκια, ή κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές.